BAYBURT / AYDINTEPE - Aydıntepe Çok Programlı Anadolu Lisesi

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı düzenledik.Programa Aydıntepe Kaymakamı Sayın Ümit Fırat Böçkün, Aydıntepe Belediye Başkanı Sayın Haşim Şentürk ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Metin Bilgin ve diğer daire amirleri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Mrt

Aydıntepe Milli Eğitim Müdürümüz Metin Bilgin, İlçe Tarım Müdürü İbrahim KÖKSAL Tarım Bölümü Öğretmen ve Öğrencileri ile beraber Konya Cemalettin Karatay Meslek Lisesi'nin Uygulama alanlarını ve Tarım Fuarını ziyaret etti.

Şbt

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın kıymetli Eşi Sayın Emine ERDOĞAN’ ın yürüttüğü “Okulumda Sağlıklı Besleniyorum ” Projesi Kapsamında Okulumuzda Düzenlediğimiz “Yöresel Yiyecekler Tatma ve Tanıtma” etkinliği yaptık.

Okulmuzda Bu Hafta Böyle Geçiyor...

Pazartesi  İlçe Müftümüz Yakup Halil'in Kudüs Sunumu

Salı:Sabah Efor Denemesi Öğleden Sonra Bilgi Yarışması

Çarşamba Öğretmenler Arası Masa tenisi Turnuvasu  Öğrenciler Arası Dart Turnuvasu

Perşembe :Havacılık Kulübü Yöresel Yiyecekler Etkinliği

Ara

11. ve 12.sınıf öğrencilerimizin anneleriyle öğrencilerimizin TYT sınavına yönelik çalışmalarıyla ilgili toplantı gerçekleştirildi.  Annelerimize sınava ve motivasyona yönelik bilgilendirme yapıldı. Annelerimizin sürece katılımının önemi vurgulanarak toplantı bitirildi.

Katılımlarından ve ikramlarından dolayı annelerimize ve organizasyonu yapan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürümüz Rahmi GÜNEY başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin BİLGİN,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet GÜVEN, İl Milli Eğitim Şube Müdürü  Cuma TEMEL, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muammer ŞİMŞEK'in  katılımı ile Efor Projesi  değerlendirme toplantısı yaptık.

Ara

Aydıntepe Çok Programlı Anadolu Lisesi Tarım bölümü öğrencileri, İl Müdürlüğümüze ziyarette bulundular. Öğrencilerle birlikte, İl Müdürlüğümüz teknik personellerince, Toprak ve Sulama Suyu Analiz Labaratuvarımızda, toprak analiz çalışmışları anlatıldı.

Ziyarette bulunan Aydıntepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin BİLGİN ve öğrencilerimize, İl Müdürümüz Selami ERSEN, Aydıntepe İlçe Müdürümüz İbrahim KÖKSAL eşlik etmiştir.

Ara

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.Yılı, ilçemiz Şehit Erdal Eraslan Ortaokulu Kapalı Spor Salonunda Vali Yardımcımız Sayın Yunus COŞKUN, Belediye Başkanımız Sayın Haşim ŞENTÜRK ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Metin BİLGİN, kurum amirleri, öğretmenler,öğrenciler ve  halkımızın katılımları ile coşkulu bir şekilde kutlandı.

Haz

Okulumuzda 2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılı Resim sergisi açılışı ve şiir dinletisi yapıldı.

Sergi ve şiir dinletisine Sayın Belediye Başkanımız Haşim Şentürk, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cuma Temel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Demirer, İlçe Halk Eğitim Müdürü Aydın Doğan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Sergi ve şiir dinletisinde emek veren Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Seher Koçyiğit'e, Edebiyat Öğretmeni Muhammet Şentürk'e ,öğrencilerimize ve değerli misafirlerimize teşekkür ederiz.

Haz

İlçemizde öğrenim gören 8.sınıf öğrencileri için okul tanıtımı yapıldı. Okul müdürümüz Davut Özler Koçyiğit okulumuzun eğitim verdiği alanlar hakkında bilgi verdi. Yeni açılacak olan ve okulumuzu ön plana çıkaracağını düşündüğümüz Tarım bölümü hakkında İlçe Tarım Müdürümüz İbrahim Köksal öğrencilerimizi bilgilendirdi. Okul tanıtımının ardından misafir öğrencilerimiz Şiir dinletisi etkinliğimze katılıp resim sergimizi gezerek günü sonlandırdılar.

Okulumuz Havacılık Kulübü öğrencileri simülasyon uçuşu gerçekleştirdi.

Mrt

Okulumuzda Türk büyüklerini anma günü kapsamında Cahit Arf, Ali Kuşçu, Harezmi tanıtma programı gerçekleştirildi. İkişerli gruplar halinde sunum yapan öğrencilerimiz sunum sonunda arkadaşlarına ödüllü zeka soruları sordu.

Programın hazırlanmasında emeği geçen Matematik Öğretmenimiz Hilal Karadeniz'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda deprem haftası kapsamında yapılan tatbikata öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Tatbikat öncesinde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz deprem sırasında ve sonrasında nelere dikkat etmeleri ve neler yapacakları konularında bilgilendirildi. Deprem sırasında ve sonrasın da panik yapmamanın ne kadar önemli olduğuna vurgulandı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 108. yılı okulumuzun düzenlediği ilçe programıyla kutlandı.

Programımıza Aydıntepe Kaymakam Vekili Demirözü Kaymakamımız Ali Ekber ATEŞ, Belediye Başkanımız Haşim ŞENTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdullah DEMİRER, Okul Müdürleri, kurum amirleri ve öğrencilerimiz katıldı.

Programımız İstiklal Marşının okunmasıyla başlayıp günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, şiirler, video gösterimi ve oratoryo sunumlarıyla devam etti.

Programımıza katılan değerli misafirlerimize ve programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimiz Selçuk Yüncü, Muhammed Pehlivan ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.